woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Ondernemersevenement ‘de Zaak op Scherp’ is een begrip

2 oktober 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Blankers & Van Vark, Bouwman Van Dommelen Advocaten en Rabobank Altena brachten woensdagavond 26 september zo’n 80 ondernemers samen op Golfpark Almkreek. Staat uw onderneming op scherp?’ bleek een thema dat leeft onder de ondernemers.”

“Voor het vierde jaar op rij zat de zaal vol”, geeft Lennart Alberts, van Bouwman Van Dommelen Advocaten aan. “We hadden nog nooit zoveel aanmeldingen als dit jaar. Fantastisch om te zien dat het evenement nog jaarlijks zoveel interesse geniet. Persoonlijk denk ik dat het succes van de formule zit in het snel vergaren van relevante kennis”, vult David Blankers, partner Blankers & Van Vark, aan. “Zeker in deze tijd is het als ondernemer belangrijk om je te onderscheiden en goed voorbereid te zijn. ‘

Deelnamekosten
‘De Zaak op Scherp’ voorziet in een bijeenkomst zonder deelnamekosten. “Het is fantastisch dat wij, drie lokale ondernemers, jaarlijks onze kennis en expertise op het vlak van fiscaliteit, juridisch en financieren mogen delen met de ondernemers in ons gebied”, stelt Ludo Bastianen, manager Zakelijke Relaties Rabobank Altena.

Hoewel de evaluatie van het evenement nog moet plaatsvinden, zien de organisatoren de toekomst van ‘de Zaak op Scherp’ positief tegemoet. (Foto Rabobank Altena)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.