zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Liesbeth Donken vertelt over dementie

28 september 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Dementie zet het leven van degenen die het overkomt en zijn naasten helemaal op z’n kop. Mensen die ermee te maken hebben kunnen goede informatie en advies gebruiken om op een juiste manier met dementie om te gaan.

Contact met andere mantelzorgers kan helpen om veranderingen in het leven een plaats te geven. Zorgplein Maaswaarden en de gemeente Aalburg organiseren daarom een contactavond voor mantelzorgers van mensen met dementie.

Op deze avond zal Liesbeth Donken uit Genderen u vertellen over de periode waarin zij haar dementerende moeder volledig in de thuissituatie verzorgde. In haar boek ”Aangenaam Dement “ kunt u het hele verhaal lezen. Tryntsje van Vessem van Bibliotheek Altena zal u aanvullend informeren over dementie en publicaties hierover.

Aanmelden
De avond vindt plaats op maandag 8 oktober 2012 van 19.30 – 21.30 uur in “de Stroom”, de multifunctionele ruimte van Zorgplein Maaswaarden, Azaleastraat 26, Wijk en Aalburg. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Conny Hendriks 0416 698400 of bij Bea Nijhof 0416 698784. In verband met de organisatie graag aanmelden vóór 2 oktober aanstaande.

Lees meer over:

Wijkestein Maaswaarden dementie
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.