donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Open Coffee Altena 6.0 in de startblokken

28 september 2012 (door AalburgNet)

ALTENA -  Op 8 november aanstaande is Rabobank Altena in Almkerk gastheer voor de zesde editie van het - succesvolle - regionale businessnetwerk Open Coffee Altena. Een inspirerende lokatie dit keer: het nieuwe adviescentrum is dan ook beslist een bezoekje waard. Via Open Coffee Altena wordt ondernemers, bestuurders, politici en creatieve geesten dus de unieke gelegenheid geboden nader kennis te maken met deze innovatieve, banquaire werkplek.

Live radio
Een tweede noviteit is de - live - uitzending van Radio Aalburg FM tijdens de B2B-ontmoeting: de radiomakers zijn op de Coffee-vloer en verzorgen een impressie die rechtstreeks te beluisteren zal zijn op de radio via 106.4 FM.

Pitches
Drie bijzondere pitches, Rabobank Altena-architect Willem Timmer, Christa Willemsen (Ik Styling) en Saskia Vonk (Appart Studio), maken de interessante ontmoeting compleet. In maximaal 90 seconden 'zendtijd' presenteren zij - op de Rode Coffee Stip - hun onderneming.

Aanmelden
Kortom, redenen te over aanwezig te zijn op 08-11 november bij de zesde editie van Open Coffee Altena bij Rabobank Altena aan de Sportlaan in Almkerk. Aanmelden kan al via www.ondernemendaltena.nl of via LinkedIn (preferable!): http://linkd.in/QIeYX2

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.