woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Almkreek Week zeer geslaagd

26 september 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Onlangs organiseerde Golfpark Almkreek haar jaarlijkse Almkreek Week, die zowel voor de eigen leden als voor gastspelers vele bijzondere activiteiten bood.

De hele week stonden er cateringtenten in de baan om de te spelen “rondjes” culinair aan te kleden en waren er extra sponsoren aangetrokken die voor mooie producten en prijzen zorgden.

Er waren volop wedstrijden en activiteiten zoals onder andere een damesdag, herendag en een businessdag. De vele deelnemers zorgden voor veel gezelligheid op het park.
De week werd afgesloten met het jaarlijkse toernooi ‘Den Duyl Open’, een open toernooi voor iedereen. De vele mooie prijzen en meer aantal deelnemers dan vorig jaar maakten het toernooi een groot succes. Prijswinnaars gingen naar huis met mooie cadeaubonnen van Golfarrangementje.nl, Golfstore Koen Teulings en Golfpark Almkreek. Na een spannende play-off tegen Ruud Sporrel, werd Willem Bouman de grote winnaar van het toernooi. Als prijs kreeg hij van Go for Golf reizen een prachtige golfreis naar Portugal aangeboden.

Auto
De auto die Autobedrijf Den Breejen als prijs voor een hole-in-one had ingezet, bleef tot grote teleurstelling van vele golfers helaas staan. Iedereen deed zijn uiterste best, maar het lukte niemand de auto te scoren. "Al met al, we kunnen met elkaar terugkijken op een geslaagde week, mede mogelijk gemaakt door de bijdrage van diverse sponsoren, die hopelijk volgend jaar weer zal plaatsvinden", aldus Golfpark Almkreek.

Lees meer over:

sport almkreek Almkerk golf
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.