zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Kandelaarkids 'doen' Loevestein

26 september 2012 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - Op woensdag 26 september gingen de kinderen van groep 6/8 van basisschool De Kandelaar ui Rijswijk, met zes ouders en twee juffen, op expeditie en wel naar Poederoijen. Het huis van Hugo - de kist - de Groot was het reisdoel, ofwel Slot Loevestein.

Rondom Loevestein voerden de kinderen we allerlei opdrachten uit. Er werden rivieren gemaakt, waterbeestjes gevangen en er werd zelfs poep onderzocht. Daarna ging de hele groep weer op de fiets terug naar school. De algehele menings was: "Een heel leuke morgen in de natuur."

Lees meer over:

Rijswijk loevestein kandelaar
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.