woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Marianne's bankje komt in Eethen

25 september 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Geen huldiging, maar wel een officeel ontvangst door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Aalburg voor Marianne Vos vanwege haar Wereldkampioen-schap wielrennen op de weg in Valkenburg.

Gemeente Aalburg liet eerder weten dat men in overleg met Vos besloten heeft geen grootse huldiging te organiseren. Het is nog maar zo kort geleden dat Aalburg en huldiging had rond haar Olympisch gouden plak. Die huldiging moet niet worden overgedaan en de gemeente wil bovendien voorkomen dat mensen 'huldigingsmoe' worden.

Bankje
Geen grote huldiging dus, maar wel kreeg 'ons Voske' opnieuw een bankje als 'tegenprestatie' voor wederom een wereldkampioenschap. Uit een doos met briefjes mocht Marianne Vos een plaatsnaam trekken. Het werd Eethen. Binnenkort wordt daar dus het vijfde 'Marianne Vos-bankje' geplaatst. Het eerste bankje staat in haar woonplaats Meeuwen (2010) en in 2011 scoorde Vos een bankje in Wijk en Aalburg én Babylonienbroek. Eerder dit jaar volgde Genderen. En nu dus Eethen. Dat betekent dat er nu nog twee dorpen 'bankloos' zijn: Veen en Drongelen. Marianne kennend, komt dat vast goed. Op dus naar de volgende twee wereldkampioenschappen..

Aansluitend lanceerde Vos de vernieuwde website van de Rabobank 7-Dorpenomloop die eigentijdser is geworden en van een frisse look en dito logo werd voorzien. (Foto MarianneVosOfficial)

 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.