Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Keurslager Vos scoort acht keer goud

25 september 2012 (door AalburgNet)

VEEN - Gemeente Aalburg lijkt een abonnement te hebben op Goud-winnaars. Keurslager G. & J. Vos uit Veen won tijdens de ‘Productkeuring voor Industriële versproducten’ maar liefst acht maal goud. Een topprestatie. Alle door Vos ingezonden producten zijn met het gouden kwaliteitscertificaat gewaardeerd. Dat wil zeggen dat deze producten tot de beste van Nederland behoren. Alle kwaliteitscertificaten zijn te bewonderen in de winkel aan de Witboomstraat 23 in Veen.

De Keurslager zond zijn Rookworst, Fijne Rookworst, Rookvlees, Spareribs, Grillworst, Bamibal, Gerookte kipsalade en de Veense dipper ter beroordeling in. De versproducten werden gekeurd door speciaal geselecteerde keurmeesters. Tijdens deze keuring werden de producten zeer kritisch beoordeeld op onder andere smaak, kleur, uiterlijk en mondgevoel. Criteria die alles te maken hebben met hoe de consument de producten waardeert.

Keurslager G. & J. Vos benadrukte dat men in het productieproces uiterst zorgvuldig te werk gaat. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen. Dat deze producten dus niet alleen heel lekker zijn, maar ook van uitzonderlijke kwaliteit heeft het bedrijf met deze gouden scores ruim bewezen.

Trots
‘Wij zijn ontzettend trots op deze prachtige resultaten, die alleen maar haalbaar zijn wanneer je als team ergens voor gaat. Dat team hebben wij bij ons in de Keurslagerij in Veen’, aldus Gerrit en Johan Vos. ‘Daarom krijgen al onze klanten in week 39 (24 - 29 september - red.) bij aankoop van een  rookworst een gratis exemplaar cadeau.’

Online winkelen
Keurslager G. & J. Vos timmert niet alleen offline aan de weg, maar ook online is men van de partij. Sinds kort heeft de Keurslager een webwinkel waar mensen online gemakkelijk en snel een bestelling kunnen plaatsen. Met deze webshop focust men zich op de gemeente Aalburg en Woudrichem. Klanten kunnen de bestelling op de afgesproken tijd ophalen in de winkel of men kan gebruik maken van de bezorgservice.
Daarnaast is de Keurslager ook actief op Facebook en voert men op dit moment zelfs een actie. Wie de fanpagina van de Keurslagerij uit Veen liked maakt kans op één van de vijf kookboek van ‘Zus & Zo’. Wel even wachten op de uitslag, want de actie loopt tot en met oktober 2013.

Lees meer over:

veen keurslager vos
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.