donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Winnaars Facebook-actie bekend

25 september 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Aalburg.net, al sinds jaren hét digitale Marktplein voor Aalburg, voerde vanaf 17 augustus tot en met 17 september een actie om op Facebook meer VRIENDEN te krijgen. De actie was een succes en leverde de veel bezochte website ruim honderd nieuwe vrienden op.

Deelnemers maakten daarbij kans op een GRATIS lot voor de EuroJackPot met iedere vrijdag kans op tien miljoen euro....! De winnaars zijn getrokken en zij krijgen zaterdag om 10.00 uur hun lot persoonlijk overhandigd bij Cigo Lucas aan de Markt in Wijk en Aalburg.

De winnaars zijn...

  1. Arthuur Kruijt uit Gorinchem
     
  2. Dinie Vos-Van der Laar uit Genderen
     
  3. Annemarie Arendse uit Aalburg
     
  4. Petra Lijftogt uit Aalburg
     
  5. Jan Versteeg uit Aalburg
     
  6. Karin Rutgers uit Aalburg
     
  7. Jacqueline Donkersloot-Duijster uit Veen
     
  8. Anneloes Duijster uit Andel
     
  9. Gerben Sonneveld uit Aalburg
     
  10. Jesse Bakker uit Aalburg
     

Deze tien personen zijn de winnaars van de tien gratis loten voor de EuroJackPot - een nieuwe loterij in Nederland op de vrijdagvond met altijd een jackpot van minimaal tien miljoen euro.... De genoemde personen worden verzocht zich te melden via e-mail bij de redactie van Aalburg.net op infobox@aalburg.net.


Op vertoon van de bevestigingsmail die men ontvangt kunnen bovengenoemde personen zaterdag om 10.00 uur hun lot afhalen bij Cigo Lucas aan de Markt 71 in Wijk en Aalburg. Met alle prijswinnaars wordt een fraaie groepsfoto gemaakt die later wordt gepubliceerd op Aalburg.net.


Bedankt!
De redactie van Aalburg.net bedankt iedereen die meegedaan heeft voor zijn of haar reactie.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelnemers gaan akkoord dat de zaterdag gemaakte foto's gebruikt worden voor publicatie op Aalburg.net.

Lees meer over:

Facebook cigo lucas markt acties
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.