woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Ook Meeuwen doet aan Burendag

25 september 2012 (door AalburgNet)

MEEUWEN - Ook in Meeuwen werd afgelopen zaterdag de Nationale Burendag gehouden. Buurtvereniging de Sterke Burgers (Sterkenburgstraat) had er een paardendag van gemaakt: Wim van Wijk van Stal de Rozenhof gaf een heldere uiteenzetting over de relatie tussen mens en paard, specifiek gericht op de Shetlandpony. Aansluitend kwam hoefsmid Berry Komejan een boeiende demonstratie geven.

Uiteraard was er volop gelegenheid om elkaar als Buurtvereniging te ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee met heerlijke kruidkoek. De middag werd afgesloten met een wedstrijd ringsteken voor jong en oud waar paardenmenners Goof Lankhaar en Jelle Schüller de buurtbewoners op trakteerden. ’s Avonds was er de traditionele buurtbarbecue. (Meeuwenonline)

Lees meer over:

Burendag Meeuwen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.