woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Nu ook kavels te koop in Den Doorn

25 september 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Dorpse straten, informeel en argeloos. Een wijk met een open karakter en wisselende bebouwing. Woningbouw in traditioneel, landelijke stijl. Dat is wonen in Den Doorn in Almkerk. Naast de verkoop van woningen langs de Alm, brengt Woonlinie daar nu ook kavels in verkoop.

In Almkerk wordt de komende jaren aan de westkant, bij de sportvelden, gewerkt aan een nieuwe wijk: Den Doorn. In verschillende stappen worden vrijstaande woningen, tweekappers, hoek- en rijwoningen en appartementen gerealiseerd. Op dit moment zijn er energiezuinige eengezinswoningen en zelf samen te stellen Woonmatch woningen aan de Alm in verkoop. Daarnaast brengt Woonlinie nu ook kavels in verkoop, waar kopers zelf hun huis kunnen bouwen.

Kavels
De kavels zijn landelijk gelegen, aan de Alm in Almkerk. Deze kavels werden al eerder aangeboden in combinatie met Woonmatch woningen, maar zijn nu ook als kavel alleen te koop. Meer informatie over de kavels in Den Doorn vindt u op www.woneninalmkerk.nl. Ook kunt u contact opnemen met Woonlinie (088 520 4000).

Lees meer over:

kavels Almkerk doorn
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.