zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Kandelaarkids genoten van mooie schoolreis

25 september 2012 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - 11 september: altijd leuk om het schooljaar hiermee te beginnen... op schoolreis met je klasgenoten. Dit jaar ging de reis naar dierentuin Blijdorp in Rotterdam. Uitgezwaaid door de groepen 1, 2 en 8 vertrokken de kinderen van CNS De Kandelaar rond kwart voor 9. Het weer was (net) goed en de stemming opperbest! De kinderen hebben genoten en kwamen eigenlijk tijd te kort.

De school laat weten: "Wat een enthousiasme bij iedereen! Rond de klok van 4 uur arriveerden de (lege?) bussen weer in Rijswijk. Verbaasde ouders en grootouders, die gelukkig even later alle kinderen weer in de armen konden sluiten. We kijken terug op een geslaagde dag!"

Lees meer over:

Rijswijk cns de kandelaar
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.