vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Jan van Bommel wint Vos-bokaal

24 september 2012 (door AalburgNet)

GENDEREN –  Zaterdag 22 september werd door de vissers van HV De Bergse Maas gestreden om de Johan Vos Capelle bv Bokaal. Als wedstrijdparcours was gekozen voor de Poortweg te Uitwijk.

Helaas viel de vangst wat tegen. Kennelijk waren de vissen grotendeels op een ander locatie. Jan van Bommel wist toch nog met kop en schouders boven de andere vijftien vissers uit te steken. Hij ving een redelijk aantal vissen met een uiteindelijk gewicht van 730 gram hij verzekerde zich hiermee steevast van een eerste plek gevolgd door Johan Treffers die met zijn vangst van 300 gram Jan opvolgde.
Wout van de Kolk scoorde met zijn vangst van 290 gram een derde plek de rest van de vissers volgden elkaar op grammen na op, te weten Hans Weck met 270 gram, Leo Kleiyan 260 gram,Cor Lobregt 240 gram, John de Ruiter met 150 gram, Herman Bouman 110 gram, Wim van de Kolk100 gram, Arie de Koning 90 gram, Cees Treffers 70 gram,Toon van de Kolk 60 gram,Ronald Minkels 60 gram, Jaap van Ballegooien 30 gram. Fred Metz scoorde de laatste plek met een nul op zijn wedstrijd kaart.

Alm
Hopelijk is de vangst de volgende keer wat beter. De volgende keer is aan de Alm op zaterdag 29 september. De strijd zal dan gaan om de laatste koningswedstrijd van 2012  waarna de punten zullen worden geteld en de uiteindelijke winnaar van de serie van de vijf wedstrijden bepaald kan gaan worden. De beste drie van deze serie tellen mee voor de uiteindelijke score en het zal er om spannen er zijn nog een flink aantal mogelijkheden om te kunnen winnen. Alle deelnemers veel succes toegewenst. En uiteraard de sponsor van vandaag: vriendelijk bedankt voor de beschikbaar gestelde prijzen voor deze wedstrijd.

Lees meer over:

Genderen viswedstrijd
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.