zondag 5 december 2021

Alles over Altena

Grote Club Actie: TV de Hei verkoopt loten online

24 september 2012 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - De Grote Clubactie is een loterij voor Nederlandse verenigingen. Door de verkoop van loten krijgen die zo de extra inkomsten die in vele gevallen hard nodig zijn. Tachtig procent van de opbrengst van deze loterij gaat direct naar de clubkas.

Het Nederlandse verenigingsleven financieel steunen, dát is het doel van de Grote Clubactie. Verenigingen en clubs leveren een belangrijke bijdrage aan een gezonde samenleving. Van sportclub tot zangkoor:allemaal even belangrijk voor ontspanning, beweging en sociale contacten van miljoenen mensen. Verenigingen vormen op die manier een onmisbaar element voor een “prettige” maatschappij.

Tennisvereniginging De Hei
Ook Tennisvereniging (TV) De Hei uit Nieuwendijk doet aan de actie mee. Hiermee hoopt de vereniging een extra centje binnen te krijgen. In september 2011 heeft TV de Hei twee gravelbanen laten vervangen door kunststof winterbanen zodat er nu ook in de winterperiode getennist kan (blijven) worden. De Nieuwendijkse vereniging wil in de toekomst ook de twee andere gravelbanen vervangen door winterbanen. Aangezien dit nogal een dure aangelegenheid is zijn acties als deze van harte welkom. 

Wilt u TV De Hei steunen, klik dan HIER

Voor de prijzen die er te winnen zijn klikt u HIER...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.