vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Goede sfeer bij BBQ Compleet Loop

20 september 2012 (door WoudrichemNet)
GIESSEN - Een goede sfeer, mooi weer en goede lopers van het Utrechts running team zijn de ingrediënten van de 41e stratenloop van Giessen. Een deelnemersveld van ruim 150 lopers startte om 8.00 uur en de gang werd er direct ingezet door Roy Hoornweg van Passaat uit Papendrecht met in zijn kielzog de jonge 16-jarige Bart van Nunen en Jorrit van Malsen, Jurjen Polderman en Jarno van Miltenburg van het team uit Utrecht. Kort daarachter de snelste master 35 Armand van der Smissen.

Met het ingaan van de laatste ronde heeft Hoornweg een kleine voorsprong op van Malsen maar die heeft nog een supersnelle laatste ronde in zijn benen en verslaat met een tijd van 14.57 Hoornweg nog met 4 seconden. De 1.500 meter loper Jurjen Polderman pakt de bronzen positie. Bart van Nunen is veruit de sterkst in de talentrun. Tilburger Armand van der Smissen wint met een tijd net onder de 16 minuten de Master 35 categorie voor de snelste regioloper Gerard Lenvelt uit Dussen. Peter Mijnsberg en Henk Bruyns zijn veruit de sterkste in de oudere categorieën. Het damespodium bestaat helemaal uit loopsters uit Utrecht met Anouk Claessens als snelste voor Karin Nieuwenhuizen.

Klassement
In het Running Center road circuitklassement zijn een aantal dingen al heel duidelijk na zes van de acht wedstrijden. Master 35 Mar Hein van der Wiel, Peter Mijnsberg bij de M45 , Henk Bruyns bij de M55, Jacqueline Nieuwenhuizen en Ciska Hensen bij de dames senioren en vrouwen 35 winnen het circuit. Bij de mannen senioren is de strijd nog helemaal open, waarbij nog vier lopers het klassement kunnen winnen.

De volgende wedstrijd is op 13 oktober op de Kurenpolder in Hank .

 

Lees meer over:

Giessen bbq compleet loop
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.