zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Schouten start voor BSB Supersport

19 september 2012 (door WoudrichemNet)

WAARDHUIZEN / ASSEN - Yamaha coureur Raymond Schouten zal komend weekend tijdens de 10e ronde van het British Superbike kampioenschap op het TT-Circuit in Assen in actie komen in de British Supersport klasse. De 27-jarige Schouten die dit seizoen voor het DTC Yamaha Racing Team uitkomt in de Dutch Superbike klasse zal dit weekend de overstap maken naar de Supersport klasse waar hij op de Seton Tuning Yamaha R6 aan de start zal staan.

Raymond: “Toen teameigenaar Phil Seton contact met mij op nam was ik gelijk enthousiast! Ik heb in het verleden contact gehad met het team en wat toen helaas niet door kon gaan, gaat nu wel gebeuren! Ik kijk erna uit om met het team aan de slag te gaan en weer op de Yamaha R6 te stappen, de laatste keer was bijna twee jaar geleden maar die omschakeling zou geen problemen moeten opleveren. Het British Superbike kampioenschap is nieuw voor mij maar ik vindt het een van de mooiste, misschien wel het mooiste Nationale Kampioenschap wat er in Europa wordt verreden. Het niveau ligt hoog en er wordt echt voor iedere centimeter asfalt gevochten. Ik kijk uit naar vrijdag, ik probeer er verder wel “blanco” in te gaan, maar ik ga er samen met Seton Tuning Yamaha alles aan doen om het maximale eruit te halen. Samen met mijn sponsoren heb ik besloten om me dit weekend alleen te concentreren op de British Supersport klasse, ik zal dit weekend daarom niet starten in de Dutch Superbike klasse. Ik wil mijn sponsoren bedanken dat zij mij hierin ondersteunen, ook wil ik Damen Leathers bedanken dat zij op zo’n korte termijn nog een nieuw pak voor mij konden ontwerpen en maken.”

Lees meer over:

schouten Waardhuizen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.