vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Genderen vist

18 september 2012 (door AalburgNet)

GENDEREN - Op zaterdag 15 september 2012 werd er een koppelmarathon gevist volgens het wedstrijdrooster,waarbij je zelf voor een maatje moest zorgen en de hengel keuze was vrij. Gevist zou er worden in het Merwedekanaal bij de Haarbrug. Er hadden zich acht koppels voor deze wedstrijd aangemeld. Om 8.00 uur werden de stekjes ter plaatse bekendgemaakt. Om 9.00 uur klonk het startsignaal en er zou aan één stuk door tot 14.00 uur gevist worden. Het weer was een klein beetje bewolkt,en met veel zonneschijn werd het ondanks een zuidwestenwindje van 2-3 Bft nog 20 graden.

Na afloop werden de vangsten gewogen. Met elkaar was er 7 kil oen 890 gram vis gevangen. Nadat alles was ingepakt vertrok men naar café  t’ Zwaantje te Genderen waar de prijsuitreiking plaats vond. Daar werd nog wat nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje. De prijsuitreiking werd door Toon van der Kolk gedaan. Zo was er voor iedere deelnemer een kippakket, samengesteld door Toon en Lena.

De uitslag:

1e H Weck met C Lobregt                                                      3490 gram.
2e M Blom met T van der Kolk                                              1980 gram.
3eA Bouman met K Vos                                                           940 gram.
4e A de Koning met J van Ballegooyen                                 610 gram.
5e K Treffers met J Treffers                                                      390 gram.
6eJ de Ruiter met E de Jong                                                    250 gram.
7e W van der Kolk sr met D van de Herik                                160 gram.
8eWt van der Kolk met Z van der Stelt                                       70 gram.

De volgende wedstrijd is op zaterdag 22 september 2012. Er zal gevist worden om de Vos Hengelsport Bokaal in de Alm aan de poortweg bij Uitwijk. De inschrijving vind plaats aan de Broekse vijver van 12.30 -13.00 uur.

Lees meer over:

Genderen viswedstrijd
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.