dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Altena

Lapina kijkt konijntjes na

17 september 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Op 6 oktober is het dierendag. Dan wordt door de educatieve Kinderboerderij De Sik te Breda een speciale dag georganiseerd. Deze middag zijn ook konijntjes en cavia's welkom. Stichting Konijnenopvang Lapina uit Andel zal dan de konijntjes en cavia's nakijken of ze gezond zijn.

Men eeft de tip mee: "Denk hierbij aan de nageltjes, tandjes en hun vacht. Ook zullen wij zoveel mogelijk informatie geven proberen al jullie vragen te beantwoorden. Voor meer informatie over de kinderboerderij, verwijzen wij graag naar de Website van Kinderboerderij De Sik/  

Er worden deze middag veschillende activiteiten gehouden op de kinderboerderij. Voor de kinderen zijn er kleurplaten, er is iemand die sminkt en de kinderen kunnen groentetaarten maken voor de dieren.

Iedereen is tussen 14.00 en 16.00 van harte welkom.

 

 

Lees meer over:

andel lapina konijnen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.