donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Top! Naar de Bieb bijna voor nop

15 september 2012 (door AalburgNet)

ALTENA - Met zeven vestigingen is er altijd één in de buurt. Veel inwoners van Altena kennen de bibliotheek wel. Wie hem beter wil leren kennen en ontdekken hoe verrassend en veelzijdig deze is, dan is dit het goede moment. Tot 31 december heeft de bieb een actie waar iedereen gebruik van kan maken. Op de wijkmarkten in Werkendam, bij een cursus van het CJG in de bibliotheek of tijdens de lezing van Marianne Grandia in Aalburg, overal is nu een vijf eurobon van de bibliotheek te krijgen.

De bon is in te zetten voor diverse acties. Wie al lid is kan vijf euro korting krijgen als hij of zij kiest voor een ander abonnement. De bieb: "Gaat u van Voordelig ontdekken naar  Lekker lezen dan kunt u onbeperkt gebruiken maken van het lenen van boeken en tijdschriften. Gaat u van Lekker lezen naar Eindeloos genieten dan kunt u ook gratis toptitels en dvd’s lenen." Nieuwe leden krijgen allemaal 5 euro korting tot eind 2012.

Gratis
Binnenlopen in een bibliotheek kan altijd. Dat kost niets, de toegang is vrij voor iedereen, lid of geen lid. "U kunt een tijdschrift of de krant lezen en daar een kopje koffie of thee bij nemen. In Werkendam is de eerste dinsdag van de maand het dichterspodium, vanaf half 8 kunt u genieten van poëzie en muziek uit de regio en ver daarbuiten."

Wie een inspirerende en rustige plek zoekt om te werken:  de vestigingen Werkendam en Giessen beschikken over wifi. Aan de leestafel is met een eigen laptop of tablet onder het genot van een gratis kopje koffie of thee een eigen werkplek te creëren.

Wie alles wil weten: www.bibliotheekaltena.nl

 

Lees meer over:

bieb altena bibliotheek
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.