vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Bejaarde vrouw bruut beroofd

14 september 2012 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Een 81-jarige vrouw uit Sleeuwijk is donderdagmiddag 13 september 2012 rond 15.00 uur op het Gerecht het slachtoffer geworden van een brute straatroof.

Het slachtoffer had boodschappen gedaan in een supermarkt, een tijdschriftenzaak en een groentewinkel. Bij de groenteboer zag ze twee jonge vrouwen staan. Deze vrouwen spraken haar kort daarna ter hoogte van de school / kerk aan, ze vroegen hoe ze met de bus naar Tilburg moesten. Daarna stak ze de kruising over Het Gerecht in. De bejaarde vrouw voelde dat iemand haar in haar rug duwde, hierdoor kwam ze ten val. Ze zag een jongen met haar tas wegrennen. Daarin zat ook haar portemonnee met haar pinpas. Later gistermiddag bleek dat daarmee 1.500 euro was opgenomen.

Burgernetbericht
De politie vermoedt dat de twee vrouwen en de jongeman die het slachtoffer omver duwde met elkaar samenwerkten. De politie heeft direct een burgernetbericht verstuurd en in de omgeving naar de dader(s) gezocht. Van één opname zijn camerabeelden die worden nader onderzocht. Van het slachtoffer is een uitgebreide aangifte opgenomen.

De tekst die de polite op Burgernetbericht heeft gezet luidt:
Sleeuwijk 15.30 uur, beroving twee meisjes 13-15 jr geblondeerd haar in knopt opvall roze bbroek 2 kr haar wit shirt, bl spijkerbroek 1 jongen ca 15 jr bl trui+rood.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.