vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

VV Woudrichem toch in tweede klasse

14 september 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Toen de competitie-indelingen door de KNVB werden gemaakt, bleek het niet mogelijk om met de A1 in de tweede klasse te blijven. De degradatie van afgelopen seizoen, de A1 eindigde in de laatste wedstrijd op de elfde plaats, leek in de ogen van velen binnen  VV Woudrichem geen goede zaak, zeker met de spelersgroep die dit seizoen geformeerd zou worden.

Toen dinsdagavond bleek dat er in de tweede klasse A23 bij de A-junioren maar elf ploegen waren en Woudrichem A1 zelf met 7-2 (waar een grotere score zeker mogelijk had geweest) wist te winnen in de derde klasse, werden alsnog de stoute schoenen aangetrokken.

De KNVB werd woensdagochtend gecontacteerd met de vraag of overplaatsing, terug, naar de tweede klasse een mogelijkheid was. Die mogelijkheid bleek een optie te zijn en zo zal Woudrichem A1, net als voorgaande jaren (tiende opeenvolgende jaar), 'gewoon' in de tweede klasse spelen. Opvallend feit is dat daardoor ondermeer de degens worden gekruist met oude bekenden, zoals Altena A1 en Sleeuwijk A1.

Het programma van a.s. zaterdag is daardoor wel gewijzigd. De uitwedstrijd tegen Papendrecht A2 is komen te vervallen en de thuiswedstrijd tegen ASWH A2 is hierdoor ingelast. Vanwege de reeds volle velden op "Het Bolwerk" zal dit duel om 14.30 uur worden gespeeld. (VV Woudrichem)

Lees meer over:

vv Woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.