vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Andelo opent jaarmarkt met Yuri van Gelder

13 september 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Vandaag opent gymnastiekvereniging Andelo de jaarmarkt van Giessen in sporthal De Jager. Direct na de opening door Andelo, zal topturner Yuri van Gelder een oefening in de ringen laten zien.

Om half zeven vanavond begint Gymvereniging Andelo met een demonstratie turnles. Alle turnsters en turners hebben hard geoefend om zich van hun beste kant te laten zien. Er zijn onder andere kleuters, recreanten en wedstrijdturnsters te zien. Ook beloofd Andelo de ‘kleine Giessense Yuri van Gelder’ te hebben, die ook een oefening in de ringen laat zien.

Om 19.00 uur zal Yuri zijn kunsten laten zien. Ook is er natuurlijk nog tijd om een handtekening te vragen of een foto te maken met de topturner. Alle kinderen worden gevraagd om in het rood/zwart te komen, de clubkleuren van Andelo.

Lees meer over:

Jaarmarkt Giessen Andelo andle
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.