woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Nieuwe website voor Henri Verhagen.com

11 september 2012 (door AalburgNet)

MEEUWEN - Op zondag 16 september 2012 is het precies vijf jaar geleden dat zijn eerste website live ging. Inmiddels staan diverse websites op  naam van Meeuwenaar Henri Verhagen. Entertainmentsites, webshops, fansites en blogs volgden rap na zijn eerste webstek in 2007.

Henri Verhagen: 'Het jubileum van vijf jaar online kan natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Daarom gaat zondag 16 september 2012 mijn nieuwe website online.' Op de nieuwe website Henri Verhagen.com zullen vaste elementen aanwezig blijven, zoals de blog en informatie. Bezoekers zullen ook een keuze kunnen maken uit een gesegmenteerd nieuwsaanbod. Zo kan men ook al het laatste nieuws rond bijvoorbeeld Aalburg FM of Open Coffee Altena inzichtelijk in beeld krijgen. 'De laatste tijd ben ik bij diverse organisaties betrokken. Op het nieuwe Henri Verhagen.com komen al deze organisaties samen. Zo kunt u in één oogopslag zien wat de vorderingen zijn per project, maar kunt u ook in het algemeen mij als persoon blijven volgen.' Voor wie dat wil natuurlijk...

Jasje
Naast een nieuwe indeling wordt de website ook in een volledig nieuw jasje gestoken. Een nieuwe frisse uitstraling, maar ook wordt binnen de website hard gewerkt aan nieuwe technieken zoals een speciale versie voor tablets en smartphones. (Henri Verhagen tijdens zijn pitch op Open Coffee Altena)

www.henriverhagen.com

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.