woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Klaar voor Open Coffee Altena 5.0

11 september 2012 (door AalburgNet)

ALTENA - De vijfde Open Coffee Altena staat weer voor de deur. Het succesvolle initiatief van Ondernemend Altena strijkt op 13-9 neer in Giessen. Bibliotheken Altena stelt haar bibliotheek in Giessen ter beschikking om te netwerken. Open Coffee Altena is inmiddels uitgegroeid tot een begrip binnen het Land van Heusden en Altena. Ook de vijfde editie wordt weer gerekend op een massale opkomst van lokale ondernemers, besturen, managers, beslissers en politici. 

Tijdens de vijfde editie van Open Coffee Altena staan er ook weer twee ondernemers op de Coffee Stip. Kees Klijn van Klijn Teksten uit Drunen en Monique Otgaar van Yokoso HR Solutions uit Werkendam krijgen 90 seconden de tijd om zichzelf te presenteren.
Daarnaast worden ook de Coffee Blogs geïntroduceerd: ondernemers tippen ondernemers. Maar naast de Coffee Stip en de Coffee Blogs is er uiteraard de mogelijkheid om laagdrempelig te netwerken onder het genot van een Giessens kopje koffie. (Overigens verzorgd door Broodkunst uit Wijk en Aalburg...)

Voor meer informatie - en aanmelding - over Open Coffee Altena: ondernemendaltena.nl.

Lees meer over:

Open Coffee Altena Giessen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.