donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Werkgroep Bulgarije informeert en zoekt gelden

8 september 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Binnenkort zal de Werkgroep Bulgarije van Hervormd Aalburg de leden informerne over het vervolg van het project. Men gaat in eider geval door. 

Dat betekent dat er geld nodig is In het kader daarvan doet de werkgroep mee aan de Rally in het Land van Heusden en Altena op 13 oktober. "Wij hebben kunnen anticiperen in de programmaboekjes. Daarom willen wij op die dag van 11.00 uur tot 17.00 uur helpen de toegangsbewijzen te verkopen. Een deel van die opbrengst gaat naar ons project. We zijn nu op zoeken naar mensen vanaf 18 jaar die op verschillende punten helpen deze te verkopen. Wie wil ons daarbij helpen?

Opgave kan bij Wilma Kanselaar via haar emailadres : wilma.kanselaar@gmail.com. "" Wij hopen op spontane aanmeldingen. Het belooft zeker geen saaie dag te worden!"

Christen zijn
De Werkgroep ging afgelopen zomer naar Bulgarije. De groep bestaat uit een aantal jongeren en begeleiders die ter plaatse gaan klussen en knutselen met de kinderen. Men wil zo ‘laten zien wat het betekent om christen te zijn.' Iets betekenen voor kansarme kinderen en de handen uit de mouwen steken. Naast evangeliseren, knutselen en spelen bezocht de groep een zigeunerwijk

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.