maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Dierbare spullen overleden dochter ontvreemd bij inbraak

7 september 2012 (door WerkendamNet)

HANK - Op klaarlichte dag is ingebroken in een woning aan de Steurstraat in Hank. Bij de inbraak zijn dierbare spullen de gedupeerden verdwenen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

De inbraak in vond plaats op dinsdag 4 september 2012 tussen 07.30 en 16.00 uur. Daarbij brak de dader een raam aan de achterzijde van de woning open. Hierdoor kon hij de woning betreden en doorzoeken. De buit bestond onder andere uit een portemonnee, persoonlijke waardedocumenten, een gsm, een laptop en een Sony handycam camera.

Dochter
De benadeelden zijn extra gedupeerd, omdat er spullen zijn gestolen van de overleden dochter van het gezin. Hun dochter is twee jaar geleden op jonge leeftijd overleden. Op de gestolen camera stond nog beeldmateriaal van de dochter. Het gaat om een Sony type DCR SR35e

Bent u getuige geweest van deze inbraak of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s) en of de gestolen spullen? Neemt u dan contact op met de recherche via 0900-8844.

Tips kunnen ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000.

Lees meer over:

Politie hank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.