vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Op de (Open) Coffee bij de Bieb

3 september 2012 (door AalburgNet)

ALTENA - Open Coffee Altena 5.0 (13 september aanstaande) wordt gehouden in Giessen bij een bijzonder maatschappelijk ondernemer: Bibliotheek Altena aan het Jagerspad 2.

‘De Bieb’ is vandaag de dag allang geen plaats meer waar alleen maar boeken worden uitgeleend. Ook de verstrekking van digitale informatie- en cultuurdragers hoort daar steevast bij. Meer en meer vervult het ‘leeshuis’ nu een maatschappelijke functie in het organiseren van workshops, lezingen exposities en meer. Vaak ook bijzonder boeiend voor ondernemers. Daarom is ‘de Bieb’ in Giessen een prima partner met wie Open Coffee Altena graag in zee gaat. Maar er is meer: wie tijdens Open Coffee 5.0 lid wordt van de Bieb, ontvangt maar liefst 10% korting op het abonnement.

Business Network Open Coffee Altena (zo is de naam voluit) is speciaal bedoeld voor netwerkers, durfondernemers, overheden, creatieve breinen, businesspartners, ondernemende geesten en aanstormend talent. Ieder die zich aangesproken voelt is dan ook van harte welkom. Met koffie als brandstof. Deze wordt overigens verzorgd door Broodkunst uit Wijk en Aalburg. 

Tijdens editie 5.0 wordt ook het nieuwe Coffee Blog geïntroduceerd: van en voor ondernemers…Ook bijzonder dit keer is de samenwerking met Altena Business, het periodiek voor de zakelijke regio. Ondernemers kunnen zich daar presenteren op het platform dat Open Coffee Altena biedt in dit blad. Tijdens de koffie vertellen wij er graag alles over

Stip

Op de Open Coffee Stip dit keer Kees Klijn (Klijn Teksten uit Drunen) en Monique Otgaar(Yokoso HR Solutions uit Werkendam). In maximaal 90 seconden 'zendtijd' presenteren zij hun dienst aan de aanwezigen. Na afloop van hun pitch zijn zij beschikbaar voor het beantwoorden van vragen of het geven van een toelichting. Alle reden dus om als ondernemer, manager, werkgever, politiek bestuurder of in welke hoedanigheid dan ook, aanwezig te zijn op 13 september in Giessen tijdens de vijfde editie alweer van Business Network Open Coffee Altena.

Wie meer wil weten, of zich wil aanmelden: www.ondernemendaltena.nl |

Kijk ook op: www.bibliotheekaltena.nl | www.broodkunst.nl

Lees meer over:

Open Coffee Altena Giessen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.