vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Denis Klop op tweede plaats in open water

3 september 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Om toch zijn landelijke klassement bij de masters op de schoolslag in het open water vol te zwemmen, heeft Dennis Klop deelgenomen aan de wedstrijd in Vianen. Samen met junior Thomas Zielhorst hebben zij de eer van de Biesboschzwemmers hoog gehouden.

Om in aanmerking te komen voor een eventuele prijs moest Dennis aan vijf wedstrijden hebben deelgenomen. Voor Vianen stond de teller op vier en vanwege de korte reistijd was de keuze snel gemaakt. Bij de heren tussen twintig en negenentwintig jaar wist Dennis naar het zilver te zwemmen. Op dit moment staat Dennis in het klassement bij de 25-plussers op een tweede plaats met nog een weekend te gaan.

Halve minuut
Thomas wist bij de junioren 3 en 4 naar een keurige vierde plaats te zwemmen op een kleine halve minuut achter de winnaar. Voor hem is het niet mogelijk om zijn klassement vol te zwemmen, hiervoor heeft hij aan te weinig wedstrijden deelgenomen.

Eind september staat de eerste wedstrijd in een zwembad op het programma. In Gorinchem zullen de Werkendammers gastheer zijn voor De Gooye uit Dirksland en ZPC Numansdorp uit Numansdorp. Dit seizoen zullen ze in competitieverband tegen elkaar zwemmen.

Lees meer over:

biesboschzwemmers
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.