vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Fun for All was feest voor velen

1 september 2012 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Het festival Fun For All in Sleeuwijk was een groot succes. Bij Jongerencentrum ´t Honk, naast de Es, ging de derde editie van het evenement om 12.00 uur de spreekwoordelijke lucht in. Veel inwoners en kinderen kwamen op de keur van festiviteiten af.

Het Kinderspektakel begon met schminken, het springkussen, raar met je haar, suikerspinnen en pannekoeken bakken met Festa Event. Ook de  Stormbaan was een topper. Said Marso gaf een demonstratie Kickboxen. Naast diverse andere activiteiten zaterdagmiddag, diverse bands en rappers gaven acte de presence, ging 's avonds om 19.00 uur de kidsfilm van start. De avond werd afgesloten met een swingende DJ.

Wie weten wil wat er allemaal gedaan werd, klikt hier...

Lees meer over:

Sleeuwijk fun for all
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.