donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Regionaal netwerken via AlteNu

31 augustus 2012 (door AalburgNet)

ALTENA - Vrijdag 31 augustus presenteert AlteNU haar plannen. Tijdens deze festiviteiten worden de plannen bekend gemaakt om de vergrijzing binnen het Land van Heusden en Altena tegen te gaan. Zo worden er plannen gepresenteerd op de vlakken wonen, werken en recreatie. Het vlak wonen zal tijdens de presentatie in het teken staan van ‘netwerken’ in het Land van Heusden en Altena. Binnen het Land van Heusden en Altena zijn er diverse mogelijkheden om te netwerken, de welbekende Open Coffee Altena, diverse flexplekken en de vrijdagmiddagborrel van Woudrichem. Diverse initiatieven zijn de laatste jaren gegroeid tot succesfactoren voor ondernemend Altena.

Op vrijdag 31 augustus is ‘Netwerken in Altena’ dan ook het thema van de presentatie voor de plannen op het vlak ‘werken’. AlteNU heeft zo namelijk als doel om de starters bewust te maken van de mogelijkheden om als ondernemer of medewerker te groeien. Altena biedt vele kansen om als bedrijf zich goed te profileren, echter is het van belang om deze kansen te benutten en deze kansen te zien. Tijdens de presentatie zal daarom ook een innovatieve en interactieve workshop ‘netwerken’ plaats vinden. Tijdens deze workshop krijgen zowel de starters als de aanwezigen ondernemers de mogelijkheid om de kunst van het netwerken onder de knie te krijgen.

Netwerkwen
Naast de workshop en de presentatie, zal een groot deel van de vrijdagmiddag ook bestaan uit netwerken. Zien en gezien worden! Zo kunt u op vrijdag 31 augustus terecht voor een unieke 'vrijdagmiddagborrel' in Fort Altena, hier zullen de festiviteiten van AlteNU namelijks plaats vinden. U krijgt de gelegenheid te netwerken met andere ondernemers uit het Land van Heusden en Altena, maar ook met aanwezigen jongeren. AlteNU heeft als doelstelling om de anonimiteit onder ondernemers weg te nemen en zo de mogelijkheden tot ondernemerschap binnen het Land van Heusden en Altena te optimaliseren.

Opening
Het AlteNU event waarin alle plannen worden gepresenteerd begint om 11.30 uur met de officiële opening. Het AlteNU event eindigt rond 18.00 uur. De workshop ‘netwerken in Altena’ en de vrijdagmiddagborrel zullen plaats vinden vanaf 14.30 uur. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.altenu.nl.

Voor het event en de workshop kunt u zich via LinkedIn aanmelden via deze link... (Foto startersbestuur AlteNu)

Lees meer over:

feest Fort Altena altenu
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.