maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Buurtvereniging Uppel houdt een enquete

30 augustus 2012 (door WoudrichemNet)

UPPEL - Buurtvereniging Uppel heeft veel leden en daar is men trots op! De vereniging wil het zoveel mogelijk mensen naar de zin maken. Dat kan alleen als bekend is wat bewoners vinden van diverse activiteiten van de buurtvereniging. Daarom werd er een enquete gelanceerd.

"Graag willen we jullie als gewaardeerd lid uitnodigen om onze enquête in te vullen. Alvast vriendelijk bedankt voor uw medewerking! De enquête is hier te vinden", laat de buurtvereniging via de webstie weten. Er worden onde rmeer vragen gesteld over het zomerfeest, 2 of 3 dagen, over de locatie, de sint nicolaas-viering en de kerstviering bij de toren. Ook het seniorenuitje komt voorbij.

Lees meer over:

enquete Uppel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.