donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Lapina renoveert: nog negen weken te gaan

29 augustus 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Konijnenopvang Lapina is bezig met een stevige verbouwing. In verband met de renovatie van de woning is de opvang van konijnen tijdelijk ergens anders onder gebracht. Beter voor de dieren die nu niet in de onrust van de verbouwing hoeven te zitten. De konijnen worden op hun nieuwe plek ontzettend goed verzorgd.

Lapina noteert: "Zo goed, dat we zelf haast niets meer hoeven te doen. Enkel de zorgenkindjes zitten nog hier. Tot voor kort hebben ze allemaal in de woonkamer mogen bivakeren. Daar was het het meest rustig. Het ergste van de renovatie is inmiddels gelukkig voorbij. Nog negen weken te gaan."

Blog
Op het blog praat Lapina de mensen weer een beetje bij. Het blijft bijzonder, deze opvang... KLIK hier.

 

Lees meer over:

opvang lapina konijnen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.