maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Storing waterleiding Almkerk opgelost

28 augustus 2012 (door WoudrichemNet)

UPPEL - Almkerk had last van een hardnekkige storing aan de waterleiding. De herstelwerkzaamheden zijn inmiddels gereed. Tot opluchting van velen en ieder geval van Wireless Uppel, die zijn domicilie heeft in de Uppelse toren.

"Gelukkig zijn de monteurs van Brabant Water voorzichtig geweest met de leidingen en is er geen onderbreking geweest in de diensten van Wireless Uppel", aldus een woordvoerder. "In de toekomst komt er een noodstroomvoorziening die het systeem van Wireless Uppel voor een bepaalde tijd in de lucht kan houden in het geval van een korte onderbreking van het stroomnet." Zo brengt een ongeluk ook weer goede dingen voort.

Geschampt
Er is tijdens werkzaamheden in Almkerk een waterleiding geschampt. Uit voorzorg werd bij de watertoren de leiding losgekoppeld. Hierna kon het beschadigde stuk  in Almkerk vervangen worden. Aansluitend moest de leiding nog door gespoten worden met diverse ‘proppen’. Al deze karweien zijn nu dus klaar. (Foto Woudrichem.net)

Lees meer over:

waterleiding Uppel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.