zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Paul Visser winnaar Stratenloop Genderen

24 augustus 2012 (door AalburgNet)

GENDEREN - Het was Paul Visser van de Tilburg Road Runners die donderdagavond een ruime overwinning behaalde tijdens de 26e Stratenloop van Genderen. Hij liep de afstand (tien kilometer) in 34:38 en was daarmee bijna anderhalve minuut sneller dan Mar Hein van der Wiel.

Van der Wiel won met 36:00 de wedstrijd in de categorie Mannen 35+. Gerard Lensvelt werd hier tweede, op achttien seconden.
De winnaar bij de mannen 45+ was Egbert Hooykaas. Bij de dames kwam Ciska Hensen van DAK in 41.48 als eerste over de streep. Bij de recreanten gingen Corné Verhoeven van ARR (37.25) en Sonja Jansen van Oss-Volo (39.34) voorop. 

Lees meer over:

Genderen stratenloop
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.