zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Streekdagen Almkerk en Rabobank Altena zetten samenwerking voort

24 augustus 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - De Streekdagen in Almkerk en de Rabobank zijn al lange tijd aan elkaar verbonden. De Streekdagen mogen dan ook de komende jaren weer op de steun van de coöperatieve bank rekenen. Met een handtekening bekrachtigden Drienus van Vugt, voorzitter S.L.F., en Bernadette Hulswit, Manager Marketing, Communicatie en Coöperatie van Rabobank Altena, het sponsorcontract.

Rabobank Altena draagt het fantastische evenement al vele jaren een warm hart toe. Dit jaar is Angela Krooswijk gevraagd naar Almkerk te komen. Angela mag, ondanks haar nog jonge leeftijd, al terugkijken op een succesvolle pony- maar ook zeker paardencarrière. Angela maakt daarnaast voor het derde jaar deel uit van het Rabobank Talentenplan.

Clinic
Op zaterdag 8 september treed zij aan het einde van de middag, rond 16.00 uur, in de ring en verzorgt zij een clinic. Na afloop is er alle gelegenheid om Angela een handtekening te vragen, met haar op de foto te gaan of haar een vraag te stellen.

Rabobank Altena nodigt alle pony- en paardenliefhebbers uit het Land van Heusden en Altena uit hier bij aanwezig te zijn.

Informatie
Meer informatie over de Streekdagen en de clinic van Angela is te vinden op www.streekdagen.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.