donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Programma AlteNU krijgt bruisende presentatie

23 augustus 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Op 31 augustus 2012 presenteert Startersbestuur AlteNU plannen om het Land van Heusden en Altena interessant te maken voor jongeren en starters. Belangstellen wordne uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen die duurt van 11.00 tot 20.00 uur, en die plaatsvindt op Fort Altena (Fort Altena; Tol 8a in Werkendam – nabij afslag 23 (Sleeuwijk) aan de A27). Mensen zijn welkom om de hele dag bij te wonen of een onderdeel te kiezen uit het programma.

Het bestuur is een initiatief van Woonservice Meander en opereert zelfstandig. Het bestaat uit jonge inwoners van de streek, die op basis van hun eigen ervaringen initiatieven verzamelen en ondersteunen op de terreinen wonen, werken en recreatie.
Op vrijdag 31 augustus krijgen de deelnemers aan de bijeenkomst de gelegenheid om hun eigen kennis en opvattingen met het jongerenbestuur te delen. Er zijn experts aanwezig op de verschillende terreinen (wonen, werken/ondernemen, recreëren) zodat tijdens de workshops er een zinvol gesprek kan plaatsvinden vanuit verschillende gezichtspunten: die van de jonge starter, de expert en de oudere inwoner van de regio. De workshops zijn verweven met optredens van diverse regionale bands. Mister Disco uit Meeuwen presenteert de grote laser- en lichtshow, gemaakt door drive-inshow.

Op 31 augustus verwacht AlteNU een grote groep jonge starters op de markten van wonen, werken en recreëren. Bovendien zijn alle mensen welkom die interesse hebben in de ontwikkeling van het land van Heusden en Altena. Een beter leefklimaat voor jonge mensen scheppen de generaties met elkaar. 

Zie voor het programma De Agenda op Werkendam.net.

Lees ook het eerdere artikel...

Lees meer over:

feest Fort Altena altenu
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.