dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Altena

Er wordt hard gewerkt voor Andelse feestweek

23 augustus 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Wie door Andel rijdt kan het niet ontgaan: wat wordt daar hard gewerkt om het dorp te voorzien van meters licht, dito vlaggetjes, spandoeken en zelfs vuurtorens en sinds afgelopen dinsdag zelfs een heuse molen.

Buurtvereniging De Zwaan ging in ieder geval gestaag aan de slag om, naast de eerdere vuurtorens op de Hoge Maasdijk, op die plek ook een molen te plaatsen. Wekenlang is er aan gewerkt. Het resultaat mag er zijn: een kunststuk.

Filevorming
Maar toen moest het bouwwerk nog van A naar B. Het leek een zwaar transport. Via de Kammetweg ging de route naar de Hoge Maasdijk. Daar werd het onderstuk geplaatst en werd de bovenbouw met een kraan erop geplaatst. Die werkzaamheden leidden direct tot filevorming. Inmiddels is ook de tweede vuurtoren klaar en brandt deze schitterend, zeker als het donker is.

Het moet wat worden daar in Andel, tijdens de feestweek van 24 augustus tot 1 september. Thema dit jaar is 'Ik hou van Holland'. 
Wethouder Rense Bergsma van Woudrichem opent vrijdagavond om 20:30 uur de bruisende feestweek.

Lees er meer over in De Agenda op Woudrichem.net (Foto Buurtverening De Zwaan - Klik hier voor meer foto's)

Lees meer over:

feestweek andel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.