zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Zomerfeest Genderen gezellig uit de startblokken

22 augustus 2012 (door AalburgNet)

GENDEREN - Afgelopen maandag kwam het lang - en dus goed - voorbereide Zomerfeest Genderen prima uit de spreekwoordelijke startblokken. De eerste dag stond de wandeltweedaagse voor de 3, 5 en 10 kilometer op de rol. Terug in Genderen werden de lopers getrakteerd op muziek van een slagwerkgroep van muziekvereniging Excelsior.

Ook de opkomst tijdens de bingoavond voor 55-plussers was goed te noemen: maar liefst honderd mensen waren aanwezig. De temperatuur steeg, maar de stemming eveneens. De avond werd afgesloten door de bekende Doris (Weet u het nog? Tom Manders met die typerende snor en hoed met witte muizen) die bij het publiek met zijn Mottenlied goed scoorde.

Genderen maakt zich inmiddels op voor de volgende reeks festiviteiten. Zie hiertoe de Agenda op Aalburg.net. De Feestweek duurt nog tot en met zondag aanstaande. Het Zomerfeest wordt georganiseerd door Oranjevereniging Juliana.

Wie tijd heeft en wil feesten moet echt naar Genderen toe... Bruisender kan haast niet!

Lees meer over:

feestweek Genderen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.