maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Probleem waterleiding Almkerk

22 augustus 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Door een probleem aan het waterleidingnet van Almkerk worden momenteel ingrijpende werkzaamheden uitgevoerd rond de Uppelse watertoren. Het risico bestaat dat er elektriciteitsleidingen geraakt gaan worden, zo meldt Wireless Uppel, de internetonderneming die gehuisvest is in de toren.

Goede raad is duur en men neemt het zekere voor het onzekere. 'Indien dit het geval is zullen de diensten van Wireless Uppel mogelijk tijdelijk onbereikbaar zijn. Wij hopen op uw begrip', aldus Menno van Krimpen van het eerdere genoemde bedrijf.

Wat de exacte problemen zijn en wanneer die verholpen zullen zijn, is op dit moment niet bekend. (Foto Woudrichem.net)

Lees meer over:

Uppel watertoren
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.