zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Zwemvierdaagse in aantocht

21 augustus 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - De organisatie van de Werkendamse Zwem4daagse is blij dat de trekking van de Werkendamse Sportloterij plaatsvindt tijdens de laatste avond van de zwem4daagse op vrijdag 31 augustus a.s. in Zwembad Werkina.

De organisatie van de loterij berichtte er eerder het volgende over: 'Zoals u in de afgelopen weken heeft kunnen lezen in de diverse media heeft de trekking van de Werkendamse Sportloterij enige vertraging opgelopen. Reden hiervoor was dat er te veel (niet verkochte) loten nog niet retour waren bij de organisatie.'

Aftellen is begonnen 
Als de zomervakantie voorbij is en het zwembad al weer bijna dichtgaat is er natuurlijk weer de Werkendamse Zwem4daagse. Twintig baantjes zwemmen, elke avond van 28 t/m 31 augustus. Maar er is natuurlijk meer. Elke avond zijn er naast het zwemmen oude bekende en gezellige spelletjes voor jong en oud.

Op woensdagochtend is er na vele jaren weer een schoolzwemwedstrijd. Het Baken en het Kompas strijden om de snelste school van Werkendam te worden.

Inschrijven voor de zwem4daagse kan al vanaf 1 augustus aan de kassa van zwembad Werkina. De kosten voor deelname zijn € 3,50.Deelname aan de spelletjes is gratis.

Lees meer over:

Werkina zwemvierdaagse
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.