woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Glasvezel voor Den Doorn

21 augustus 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - In Almkerk ontwikkelen Woonlinie en de gemeente Woudrichem de nieuwe wijk Den Doorn. Het streven is om in de nieuwe woonwijk van circa 130 woningen en appartementen glasvezel aan te leggen, omdat dit de toekomstige bewoners veel te bieden heeft.

De vijf samenwerkende partijen, Woonlinie, de gemeente Woudrichem, de buurtvereniging, de dorpsraad en Close the Gap (organisatie voor breedbanddiensten) ondertekenen daartoe op woensdag 22 augustus 2012 een convenant. Hierdoor wordt een haalbaarheidsonderzoek mogelijk voor het aanleggen van een glasvezelnetwerk in de nieuwe wijk Den Doorn en de bestaande woonwijk Vlinderslag in Almkerk-West.

Naast de technische en financiële haalbaarheid wordt ook onderzoek gedaan naar mogelijke bijdragen van bewoners of andere partijen. De dorpsraad en buurtvereniging ondersteunen het initiatief.

Lees meer over:

glasvezel Almkerk Den doorn
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.