donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Aalburg.net - nu ook actief op Facebook - zet EuroJackPot in voor Vrienden

17 augustus 2012 (door AalburgNet)

WIJK en  AALBURG / ALTENA - Aalburg.net, al sinds jaren hét digitale Marktplein voor Aalburg, voert vanaf 17 augustus tot en met 17 september een actie om op Facebook meer VRIENDEN te krijgen. Deelnemers maken kans op een GRATIS lot voor de EuroJackPot...! Meedoen dus, 'LIKED' ons...
Sinds een aantal maanden bivakkeert het portal ook op Facebook en het doel van de redactie is om minimaal vijfhonderd Vrienden te halen. En dat vraagt om actie...

De EuroJackPot is een nieuwe loterij in Nederland op de vrijdagvond met altijd een jackpot van minimaal tien miljoen euro.... Is dat wat!
In de race om meer Vrienden wordt samengewerkt met CIGO Lukas uit Wijk en Aalburg, de winkel waar altijd wat te halen is..... Deze stelt de loten ter beschikking.

  • Lees hier verder over deelname, voorwaarden en meer...

Stedennet Altena
Aalburg.net is onderdeel van Stedennet Altena uit Wijk en Aalburg. Samen met Werkendam.net en Woudrichem.net vormen zij gedrieën de digitale etalage van en voor het  Land van Heusden en Altena.
De digitale marktpleinen brengen niet alleen nieuws en evenementen, maar zijn tevens handige naslagwerken als het gaat om wonen, werken, politiek, onderwijs, cultuur, recreatie, geloofsbeleving en meer. Ook de handige Bedrijven- en Organisatiegids wordt veel bezocht. Ook u kunt daar - vanaf nul euro - in staan.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.