zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Coaching geeft een push aan zelfinzicht

16 augustus 2012 (door WoudrichemNet)

ALBLASSERWAARD / ALMKERK - "Mensen willen vooral datgene doen wat zij belangrijk vinden en datgene waar zij goed in zijn”, zegt coach-trainer Marcel Dassen uit Almkerk. ,,De dingen die je wilt bereiken, doe je vanuit je hart”. Dassen helpt mensen die lijden onder druk en daardoor minder presteren. "Ik bereid hen voor op sollicitatiegesprekken, help hen zich te oriënteren op de arbeidsmarkt, leer hen om presentaties te geven en coach hen als zij promoveren.” Het is volgens Dassen belangrijk om authentiek te zijn.

Lees hier het hele artikel..
 

Website Marcel Dassen: KLIK HIER...

Lees meer over:

Almkerk dassen authentiek
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.