donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Aalburg.net binnenkort ook op de radio...

15 augustus 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Breaking News... Aalburg.net breidt zijn horizon uit en gaat met ingang van 17 augustus de zender op. Dat wil zeggen de redactie van het digitale marktplein voor Aalburg zal op het lokale radiostation - Aalburg FM - wekelijks het Regionaal Nieuwsblik openen. Dat gebeurt steeds op de vrijdagavonden in de gelijknamige Vrijdagavondshow.

Gangmaker van dit programma is DJ Henri Verhagen. Hij start op 17 augustus met een nieuw seizoen. De Vrijdagavondshow is al sinds 2011 wekelijks te beluisteren op de 106.4 FM. Verhagen verzorgt dan van 21:00 - 24:00 uur de 'ultieme start van het weekend' met diverse items, prijzen, uiteraard gezellige muziek. Vaste onderdelen zijn bijvoorbeeld de Vrijdagavondshow Weekendtaart en de real life soap van Johan Vlemmix.

Nieuwsflits
In dat rijtje voegt ook het Regionaal Nieuwsblik zich met twee vragen over de achterliggende week: Wat hield Aalburg bezig? En: Waarmee gaat Aalburg bezig? Beantwoording gebeurt live in de uitzending aan de hand van een korte terugblik op het meest gelezen nieuws op Aalburg.net en een vooruitblik naar De Agenda, ook te lezen op diezelfde site. De redactie van Aalburg.net verzorgt deze info als wekelijkse newsflash rond de klok van half 10 (21:30 uur).

Wie luisteren wil, stemt dus af op De Vrijdagavondshow, vanaf 21.00 uur elke vrijdagavond op Aalburg FM, op de kabel via 106.4FM of via het internet op Aalburgfm.nl

Stedennet Altena
Aalburg.net is, samen met Werkendam.net en Woudrichem.net, onderdeel van Stedennet Altena uit Wijk en Aalburg. Wie dus nieuws, actualiteiten, persberichten en / of evenementen / activiteiten heeft, kan dat alles gratis insturen. De respektievelijke redacties plaatsen graag. Meer info op de site van uw keuze.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.