vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

Pad Amerikaanse windmolen gaat niet door

14 augustus 2012 (door AalburgNet)

GENDEREN -  De Dorpsraad in Genderen heeft vergadering gehouden in mei. Op dat overleg is onder meer gesproken over de aanleg van wandelpaden.

Rinus Punt is op 3 mei op het gemeentehuis geweest om over dit onderwerp te praten. Op 22 mei jl. kreeg de dorpsraad het bericht van de gemeente ontvangen, dat de zaak nog niet helemaal rond is. "Wij hopen begin volgende week een antwoord te ontvangen. Wel is Brabant Water op zich positief over de aanleg van het pad vanaf de Meerstraat naar de dijk. Echter degenen die het land bezitten hebben hun bedenkingen. Mocht het allemaal niet doorgaan, dan moeten wij alternatieven zoeken. Dit zou bijvoorbeeld een pad kunnen zijn naast de bomen, richting kerkhof vanaf café ’t Zwaantje." Aldus de notulen van de Genderense Dorpsraad.

Ook werd bekendgemaakt dat het pad van de Amerikaanse windmolen naar de Doeverensestraat definitief niet door gaat.

Lees meer over:

dorpsraad Genderen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.