zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Cybercrime in Genderen

13 augustus 2012 (door AalburgNet)

GENDEREN - Een typisch gevalletje van cybercrime overkwam de website Genderen.org. De website met informatie over Genderen kreeg in de nacht van zondag op maandag te maken een inbraakactie vanaf het internet die de database van de website onbruikbaar maakte, dan wel beschadigde. 

Webeheerder Joop Lankhaar: 'Gelukkig maken we regelmatig een backup van de database. Na een dag zwoegen lijkt alles weer te werken. Inmiddels is software aangekocht om de website beter dicht te spijkeren en hebben we software aangeschaft om dagelijks een automatische backup te maken naar verschillende plaatsen. Hierdoor hopen we dat het weer voldoende bescherming zal bieden. Excuus voor het niet beschikbaar zijn van Genderen.org."

Vervelend, maar sterkte Joop!

Lees meer over:

Genderen internetaanval
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.