woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

ChristenUnie begint als eerste campagne in Altena

13 augustus 2012 (door AalburgNet)

ALTENA - De ChristenUnie is één maand voor de Tweede Kamerverkiezingen als eerste in de regio met de campagne begonnen. Met de speciale "zomerse" campagnebus werden de verkiezingsborden in de regio beplakt met posters van lijsttrekker Arie Slob, menig kind werd verrast met een ChristenUnie frisbee.

’s Morgens brachten de kandidaat Kamerleden Carla Dik-Faber (plaats 5) en de Nieuwendijker Hermen Vreugdenhil (plaats 23) een bezoek aan de hulporganisatie GAiN en de voedsel- en kledingbank gevestigd in één pand aan ’t Zand in Sleeuwijk. Kandidaat Kamerlid Carla Dik-Faber gaf na afloop van het bezoek aan zeer onder de indruk te zijn van het werk van de organisaties. Niet alleen de inzet van de vele vrijwilligers voor de medemens in nood (zowel dichtbij als ver weg) maar juist ook de samenwerking tussen de drie organisaties onderling is een voorbeeld voor velen aldus het aanstormend Tweede Kamerlid.

Eerste poster
De eerste campagneposter in het Land van Heusden en Altena werd in Eethen geplakt door Kandidaat Kamerlid Carla Dik-Faber en het Aalburgs raadslid Gerben van Helden. Na het plakken van de deze eerste poster ging het campagneteam aan de slag om ook in de gemeenten Werkendam en Woudrichem de verkiezingsborden te beplakken.

De Komende tijd zal de ChristenUnie op diverse plaatsen in de regio te vinden zijn. Daarnaast organiseert de ChristenUnie op 31 augustus een avond met onder andere Tweede Kamerlid Carola Schouten

Lees meer over:

Christenunie Altena campagne
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.