woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Vrijdagavondshow gaat weer van start

10 augustus 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Vrijdagavond 17 augustus wordt de vrijdagavond weer ouderwets gezellig. Na een paar weken radiostilte op de vrijdagavond, zal vanaf die datum het nieuwe seizoen van de Vrijdagavondshow van start gaan op Aalburg FM.

De Vrijdagavondshow is een radioshow die sinds 2011 wekelijks is te beluisteren. Radio DJ Henri Verhagen verzorgt zo steeds de 'ultieme start van het weekend' met leuke items, prijzen en gezellige muziek op de 106.4FM.

Een compleet nieuw seizoen zorgt ook voor een compleet nieuwe website van de Vrijdagavondshow. De nieuwe website zal tijdens de eerste uitzending van het nieuwe seizoen online gaan .

Invulling
In het nieuwe seizoen van de Vrijdagavondshow zullen ook diverse oude items uit het vorige seizoen terugkomen, zoals de wekelijkse Vrijdagavondshow Weekendtaart, gesponsord door Jacqueline’s Taartplezier uit Meeuwen. Deze wordt wekelijks weggegeven aan één van de luisteraars. Daarnaast wordt ook weer maandelijks de grote schaal met snacks, gesponsord door BBQ Compleet uit Veen, bij één van luisteraars thuis bezorgd. Ook de real life soap van Johan Vlemmix, op weg naar de verkiezingen, zal vanaf volgende week vrijdag weer wekelijks te beluisteren zijn. Naast dit alles zal uiteraard de muzikale invulling weer belangrijk zijn. Gezellige muziek van eigen bodem, maar ook de grootste hits uit de hitlijsten zullen voorbij komen in deze 'gezellige radioshow' op Aalburg FM. Daarnaast bepalen luisteraars zelf voor een groot deel de invulling van de uitzending: verzoeknummers zijn ook in het tweede seizoen namelijk weer van harte welkom.

De Vrijdagavondshow is vanaf vrijdagavond 17 augustus 2012 vanaf 21.00 uur elke vrijdagavond te beluisteren op Aalburg FM, via 106.4FM of via aalburgfm.nl. (Op de foto Henri Verhagen - Foto Aalburg.net)

Lees meer over:

Aalburg FM vrijdagavondshow
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.