zaterdag 13 augustus 2022

Alles over Altena

Rondje Buitenkade

10 augustus 2012 (door WerkendamNet)

HANK - Het weer was perfect voor de ruim 180 lopers, waaronder zeker dertig nieuwe deelnemers. De afstand dit keer was 8 kilometer voor het rondje "Buitenkade", langs de Zuid-Hollandse Molen.

Robert Schrauwen uit Roosendaal deed weer mee en kwam na een 5 kilometer tijd van 17.28 binnen in 28.16.Gerard Lensvelt (Dussen) kwam dertig secondse later als tweede over de streep. Corné Peeters uit Raamsdonksveer werd derde in 29.18. Ron de Vaan (Drunen, 29.19) en Johan Roozemond (Genderen, 29.37) werden vierde en vijfde.

Bij de dames was er niemand opgewassen tegen Jolanda van Meegen (Rijen,33.54). Ook deze keer werd tweede Monique van Beurden (Spiridon,34.44), derde en vierde de ploeggenoten van Sprint, Ingrid Zwets en Amy van de Broek, in 35.07. Vijfde werd nieuwkomer Dyanne Verpalen (Scorpio, 35.31)

Dorp
Volgende week woensdag de laatste trimloop 5 kilometer Rondje "Dorp"

Voor het Klassement moeten Maico Suijkerbuijk en Amy van den Broek winnen om 1e te eindigen en de hoofdprijs van de 9e Kurenpolder Midzomer Trimlopen (een handdruk van organisator Henny Wijnands) binnen te slepen. Aanvang zoals alle avonden om 20.00 uur op Recreatiepark de Kurenpolder. (St. H2O)

 

Lees meer over:

sport hank buitenkade
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.