woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Pinautomaten Rabobank Altena voldoen weer aan de eisen

10 augustus 2012 (door WoudrichemNet)

ALTENA - Steeds vaker worden banken geconfronteerd met geskimde geldautomaten of plofkraken. Vervelend met name voor de personen die hier de gevolgen van ondervinden.  Daarom heeft Rabobank Altena de afgelopen periode alle geldautomaten laten aanpassen. Deze voldoen nu aan de nieuwste veiligheidseisen. In het Land van Heusden en Altena staan op dertien locaties geldautomaten van Rabobank.

Ary van Dalen, commercieel directeur bij Rabobank Altena: “De geldautomaten waren vanwege vernieuwing tijdelijk buiten gebruik. Naast de vaste kosten om de automaten in werking te houden is er een flinke investering gedaan om deze aan te passen aan de nieuwste veiligheidseisen." (Foto TekstAtelier)

Lees hier het hele artikel...

 

Lees meer over:

Altena Rabobank pinautomaten
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.