vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Waar maakt u zich hard voor in Brabant?

9 augustus 2012 (door AalburgNet)

ALTENA - De provincie Noord-Brabant vindt het belangrijk dat u kunt meebeslissen over Brabant. In de eerstvolgende editie van het interactieve online Brabant Magazine gaan we in op de verschillende inspraakmogelijkheden, zoals een petitie indienen, een burgerinitiatief opzetten of een Statenlid benaderen.

De redactie van Brabant Magazine is benieuwd naar welk onderwerp ú onder de aandacht wilt brengen. Voeg uw bijdrage toe en lees het terug in het Brabant Magazine!

Hoe werkt het?
Voer uw naam en emailadres in en voeg uw bijdrage toe. Vul uw tekst eventueel aan met foto’s, video's of een plattegrond en deel uw bijdrage via sociale media zoals Twitter en Facebook. Ook kunt u reageren en stemmen op ideeën van anderen.

Wat doen we met uw bijdrage?
De bijdragen worden getoond in het online Brabant Magazine nr. 6 die verschijnt op 13 september 2012. We zullen niet op alle ideeën afzonderlijk reageren. Het gaat hier dus niet om officiële inspraakreacties en u kunt er ook geen rechten aan ontlenen.

Waar maakt u zich hard voor in Brabant...?

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.